Чисто нов управителен съвет на държавното предприятие Български спортен тотализатор“

...
 Чисто нов управителен съвет на държавното предприятие Български спортен тотализатор“
Коментари Харесай

Ето кои нови шефове ще развиват тотото

 

Чисто нов директорски съвет на държавното дружество „ Български състезателен тотализатор “ назначи през днешния ден министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Изпълнителен шеф става един от най-хубавите специолисти по развиване и продажбите в областта на осведомителните технологии - Любомир Петров. От две години оглавява  дирекция „ Търгове и процедури “ в Информационно обслужване, преди този момент бе управител бизнес развиване в „ Телелинк България “. 40-годишният ученик на Ттехническия университет заменя дългогодишния началник на тотото Дамян Дамянов, който към този момент остава като съветник.

Петров, дружно с останалите новоназначени шефове, ще довършат мандата, който изтича на 25 ноември тази година. Очакванията към тях са да създадат бърза организация за осъществяване на амбициозните стопански цели, които са сложени пред Българския състезателен тотализатор след прекъсването на Националната лотария.

Горанов праща в управлението на тотото двама одобрени данъчни специалисти. Едната е шефката на „ Данъчна политика “ в министертвото на финансите – Людмила Петкова, която за малко бе заместник-министър, а дълги години работи в Национална агенция за приходите, като се изкачи до поста заместник-директор.

Другият данъчен специалист е от най-хубавите анализатори във финансовото минитертво, с 20 годишен стаж. Валентин Точев от 5 години е шеф на отдел „ Анализ на данъчната политика “.

Двама познати футболисти допълват управлението на тотото. Единият е Гошо Гинчев, някогашен народен играч по футбол на България, участник на Световното състезание през 1998 година и Европейското състезание през 1996 година По-късно той влезе в управата на „ Берое “, а преди 5 години, за малко, и в „ Левски ”. От години е ръководител на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз и член на управлението на “Академика-2011 ”.

Вторият, обвързван с именитото минало на Левски, е Христо Йовов, който след привършване на професионалната си кариера бе спортно-технически шеф на клуба, а по-късно стана заместник-кмет в  Своге, игра и за кмет предходната година, а сега е общински консултант там.

Постовете си от тотото напущат Живко Вангелов, Константин  Баджеков, Белчо Иванов и Горяна Тодева.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР